tisdag 25 november 2008

Inställd

Min operation är inställd och det känns så jävla jobbigt. De ringde väl för en timme sen och sa det. Det var tydligen fullt och så behövde de kolla något från magnetröntgen. Har ingen aning om när det blir nu. Kanske om en månad. Hoppas verkligen att det blir tidigare. Är väldigt ledsen nu och allt är så rörigt. Liksom jag har ju planerat efter det här och nu så blir allt kaos.

Orkar inte gå till skolan imorgon men det är nog bäst att jag gör det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, vilken jobbigt omställning. Att börja tänka om skjuta upp det som mycket av ens liv kretsar kring, och man har anpassat schema, känslor och allt annat som händer, jag skulle ha blivit så besviken. Det är klart att du är ledsen. Jag hoppas för din skull att det blir av så snart som möjligt, eller att du i alla fall får besked så du slipper leva med ovissheten.

Sara sa...

Ja, man var ju helt förberedd. Både mentalt och praktisk och nu så får man börja om igen med att ställa in sig. Operationen kommer bli av men frågan är när. Jag får vänta och se. :)

Jenny Warging sa...

Hej!

Jag fick vara med om det beskedet igår att min hjärtoperation är inställd.
Vart så ARG och sedan efter jag lagt på luren så grät jag oavbrutet i 1 ½tim ;(!!
Fort. jätteledsen för detta tar på en psykiskt!
Mår SKIT ;(.

Hur vart det sedan för dig och vilken operation vad det du gjorde?

Mvh Jenny

Sara sa...

Vad tråkigt! Det är väldigt jobbigt att få veta att den blir inställd när man planerat och ställt in sig på det. jag var också jätteldsen och grät jättemycket den dagen men det löste sig ändå tillslut!

Jag fick operera mig ca 1 och en halv månad senare. Jag gjorde en skoliosoperation. Jag hoppas du får en ny operationstid snart!

Om din operation ställdes in senare än 24 timmar innan din planerade tid kan du få ersättning. Det fick jag, typ 1500 kr. Kändes iaf som lite plåster på såren.